U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 14 prijava, priopćio je županijski MUP na svojim internetskim stranicama.

Tijekom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa četiri prometne nezgode u kojima su dvije osobe lakše ozljeđene.

Djelatnica sportske kladionice "Zmajevi" u Ul. Krpina prijavila je u srijedu oko 19:55 sati PU Mostar da su tri nepoznate osobe s 'fantomkama' na glavi i uz prijetnju oružjem otuđili novac.

Istog dana u 21:35 sati djelatnica sportske kladionice "Bet Live" u Ul. S.Radića prijavila je PU Mostar da je nepoznata maskirana osoba, uz prijetnju nožem, otuđila novac.

Djelatnica sportske kladionice "Premier" u Ul. Sulje Čilića prijavila je PP Jablanica da je izvršeno razbojstvo od strane nepoznate maskirane osobe koja je, uz prijetnju nožem, otuđila novac.

PU Mostar obratio se Ž.V.(1979) iz Mostara, djelatnik poduzeća Trade-Banja Luka i prijavio da mu je iz vozila u Ul. K. Višeslava otuđena roba. Izlaskom na mjesto događaja djelatnici policije su utvrdili kako je iz nezaključanog vozila otuđeno više artikala, parfema i razne kozmetike.

Bljesak.info