U subotu 20. svibnja 2017. god. u organizaciji STK Brotnjo iz Čitluka održan je 12. tradicionalni međunarodni turnir u stolnom tenisu.

Na ovom turniru nastupili su igrači iz 28 gradova iz 7 zemalja i to Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Švicarske, Turske i Bosne i Hercegovine.

Broj natjecatelja je bio ograničen na 112 igrača, jer ovaj turnir je jedan od najvećih u regiji i koji je već više od mjesec dana bio popunjen. Na ovom veoma jakom turniru natjecao je se i naš STK Prozor-Rama i to: Alojz Radoš, Boris Maračić, Antonijo Brizar, Arnela Manov i Dragan Đođo i to u više kategorija. Najveći uspjeh ostvaren je u dvije kategorije i to u ženskoj konkurenciji pojedinačno gdje je Arnela Manov osvojila odlično treće mjesto i u konkurenciji parova gdje su Boris Maračić STK Prozor-Rama i Željko Vuksanović STK Tivat osvojili treće mjesto i brončanu medalju.

Bio je ovo naš najveći uspjeh po osvojenim medaljama na jednom turniru.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom općine Čitluk. Nakon turnira održana je svečana večera u hotelu Brotnjo gdje su uručene medalje i pehari. Ovim putem se zahvaljujemo organizatoru na uspješnoj organizaciji turnira.
 
STK Prozor-Rama