Ako je gledati po imenima klubova, ali i po prikazanom na terenu, najzanimljiviji susret sinoćnje Lige Prvaka, onaj između Borussije Dortmund i Real Madrida završio je neriješeno s 2:2.

Kraljevi su poveli u 17. minuti preko, a koga dugog nego, Cristiana Ronalda. Iako se po španjolskim medijima pisalo kako Bale i Ronaldo nisu u dobrim odnosima, to se ne bi moglo reći iz akcije za vodeći pogodak Kraljeva. Welšanin je fantastičnom asistencijom petom, ostavio samog Portugalca 'probija' vratara domaćina.

No, prije odlaska na odmor domaćini se sretno vraćaju u igru. Navas je odbio loptu nakon slobodnog udarca koja nesretno pogađa Varanea, te odlazi prema praznom golu. Ipak, da na semaforu ne stoji autogol Franzuza pobrinuo se Aubameyang koji s crte posprema loptu u mrežu.
 

No, iako je Dortmund u nastavku izgledao bolje na terenu i više prijetio, Tuchelova momčad nije uspijela zabiti vodeći pogodak.

Ali zato jeste Real, koji u 68. minuti dolaze do prednosti od 2:1. Strijelac za Kraljevski klub bio je tragičar iz prvog poluvremena Raphael Varane.

No, kako navijači s Živog zida ne bi kući otišli pognute glave pobrinuo se, pomalo zaboravljeni, Andre Schurrle pogotkom tri minute prije kraja susreta.

Na kraju je i zavšilo s neriješenih 2:2.

OSTALI REZULTATI:

CSKA – Tottenham 0:1

Kopenhagen – Club Brugge 4:0

Leicester – Porto 1:0

Monaco – Bayer Leverkusen 1:1

Sevilla – Lyon 1:0

Sporting L. – Legia 2:0