Najbolji bosanskohercegovački boksač Damir Beljo, nakon tri mjeseca koliko je izbivao van ringa zbog ozljede koju je zadobio nakon prometne nesreće, vraća se u ring.

Mostarac je zbog ove ozljede morao odustati od borbe protiv Ukrajinca Oleksandra Usyka za naslov prvaka svijeta u cruiser kategoriji po WBO-u, koja se trebala održati 17. prosinca.

Damir Beljo je preko svog Facebook profila objavio kako je počeo s treninzima i kako se u ring vraća početkom veljače.

"Prošla su skoro tri i pol mjeseca od prometne nezgode, noga još nije kako treba i počinjem se bojati dobrog osjećaja kad sam kući sa suprugom i sinom i kad imam vremena za obitelj i, naravno, kad me ne tuku po glavi. Taj osjećaj je odličan, ali ga moram opet gurnut od sebe i vratit se "degeneku", znoju, umoru i svemu "lošem", jer nisam završio ono što sam sebi zacrtao", napisao je Beljo, te dodao:

Pripreme startaju već od ovog tjedna jer početkom veljače očekujem povratak u ring tako da veliko hvala BH Telekomu koji će sudjelovati jednim djelom u financiranju tih priprema,naravno hvala i svojim dosadašnjim sponzorima koji su me pratili od početka i to nikad ne smijem zaboravit,prvenstveno mislim na Euroherc, Sik, Antonio commerc, Marascino bar...hvala svim fanovima koji me bodre preko facebook i instagram stranice! Moram se vratiti još jači i da spreman dočekam meč za svijetski naslov te ponosno promoviram sebe i zemlju iz koje dolazim! Hvala i Bog vas blagoslovio!" (prvi.tv)