Mario Mandžukić bi opet, nakon samo jedne sezone, mogao mijenjati klub.

Teško će se za hrvatskog reprezentativca naći dovoljno minuta u novom Juventusu za sljedeću sezoni. Argentinski napadači Gonzalo Higuain i Paolo Dybala su sigurno u prednosti, a iako je Juventus izjavio kako ne želi prodati Mandžukića, jasno je da će pristati na svaku dobru ponudu za njega.

A stvari se kompliciraju po tom pitanju. Nakon što su zanimanje za njega pokazali iz Wolfsburga, sada su se javili mnogo veći klubovi, i to ni manje ni više nego Barcelona i Arsenal.

Iako je Albert Soler, jedan od direktora Barcelone, nedavno izjavio kako klub traži napadača koji ima manje od 30 godina, koliko je star Mandžukić, ugledni Mundo Deportivo javlja kako se hrvatski napadač definitivno nalazi na listi Luisa Enriquea koji u njemu vidi idealnog čovjeka s klupe koji mijenja ritam utakmice. No, to nije sve – ne toliko ugledni Sun tvrdi kako i Arsene Wenger ima slični ideju za Mandžukića. Arsenal je u konstantnoj potrazi za napadačem, a naš se reprezentativac uklapa u njihove planove.

Marsonia, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus. Tko će biti sljedeći klub na ovoj listi? Odgovor ćemo saznati uskoro, a sigurno smo kako će Mandžukić i u novoj sezoni imati jako klub iza svojeg imena.

germanijak.hr