Najveća društvena mreža svijeta počela je uvoditi niz prigodnih značajki kako bi nas razveselila tijekom nadolazećih blagdana

Za blagdansko razdoblje koje je pred nama Facebook je pripremio niz novih prigodnih značajki.

Vjerojatno najveselije među njima su blagdanske digitalne čestitke koje možete slati članovima obitelji i prijateljima. Možete ih ukrasiti posebnim fotografijama i porukama, kao i prigodnim blagdanskim zvijezdama i grlicama.

Nove značajke uglavnom koriste aplikaciju Facebook Camera na ovaj ili onaj način. Facebook će dodati posebne naljepnice i efekte uživo za obilježavanje Božića, Hanuke i Kwanze.

Primjerice, u video chatu u sklopu Messengera moći ćete od 22. prosinca dodati filtere s Djedom Mrazom i sobom Rudolfom, kao i raznobojne božićne okvire.

Od 28. prosinca moći ćete vidjeti i kolaže blagdanskih fotografija svojih prijatelja zahvaljujući novom izdanju Memories pomoću kojeg će biti moguće baciti pogled unazad cijelih mjesec dana.

Za one među vama kojima je novogodišnja proslava napetija od Božića u Facebooku će dodati posebne prigodne efekte za prijenose uživo, poput primjerice digitalnih naočala i šašavih šeširića.


Zadnji blagdanski ukras iz novog Facebookovog arsenala možete očekivati 4. i 5. siječnja, piše Tportal.