Jučer je u župi Prisoje bilo svečano. Naime, u pohode je došao biskup Ratko Perić. Došao je krstiti 6. i sedmo dijete iz obitelji Ivice i Kristine Sučić. Oni su rodili sedmero djece: Katarinu, bliznad Križana i Mirnu, bliznad Paulinu i Patriciju i bliznad Frana i Anicu. Velika je ovo čast za našu župu ali i za hrvatski narod. Ovo je treća obitelj iz župe da ima po semero djece: obitelj Ivana Krište, obitelj Ivice Kapulice i obitelj Ivice Sučića. Bogu hvala na ovim obiteljima.

Iako je bilo hladno i veliki minus na misu je došlo oko 120 župljana. Biskup je pozdravio sve obitelji, župljane. Kasnije je sa župnikom don Ivanom obišao roditelje biskupa Dražena te ostao kod župnika na objedu zajedno sa generalnim vikarom don Željkom, župnikom iz Grabovice don Blažom, tajnikom don Marinom, don Antom Ivančić i sjemeništarcem Markom. Bilo je lijepo i ugodno. Bogu hvala i slava.

don Ivan Bebek

Roditeljima od srca čestitamo na ovom blagoslovu i odvažnosti. Zdravlje, radost i veselje neka prati njih i njihovu djecu.

Tomislavcity