Danas je Damir Beljo na svom Facebook profilu napisao da ipak odustaje od borbe za prvaka jer je od prometne nezgode koju je imao prije mjesec dana tek ''bacio štake''.

Prije četiri dana, pisali smo o tome kako će se Damir Beljo 17. prosinca u kalifornijskom Inglewoodu boriti za pojas svjetskog prvaka prema WBO verziji.

Beljo nam je tada potvrdio kako je ugovor već potpisan i da će cjelovečernji boksački spektakl u kojemu će Beljo nastupiti biti izravno emitiran u prijenosu televizijske kuće HBO.

"Svi su za to da sad otkazem, zamislite... dobijam priliku i ogroman novac je u igri i ja kazem NE. I definitivno je sad NE jer boks ne zaslužuje mene sad u ovom stanju, da boksam za svijetski naslov u jednoj od najprestižnijih verzija na svijetu... Ne, jer iskreno neznam kako bih živio s tom činjenicom da izgubim zbog nespremnosti. Eto moji zemljaci, reče ja NE, ali nije NE za kraj jer ja sam među izazivačima i čim se oporavim vraćam se krvavim treninzima i nadam se kako ću brzo u sljedećoj godini opet dobiti priliku" napisao je Beljo u svojoj objavi na Facebooku.