Bayern Minhen je, poslije uvjerljivih 5:0 iz Munchena, u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u Istanbulu ponovno svladao Bešiktaš, ovaj put rezultatom 3:1 i tako ovjerio plasman u sljedeći krug natjecanja. Bayern je poveo već u 18. minuti golom Thiaga Alcantare na asistenciju Thomasa Mullera, što je bio u rezultat prvog poluvremena.

Gosti su udvostručili prednost u 46. minuti kada je Gokhan Gonul postigao auto-gol, javlja Anadolija. Bešiktaš je uspio smanjiti na 1:2 u 59. minuti golom Vagnera Lovea koji je pogodio na asistenciju Gonula.

Bayern je u nastavku golom Sandra Wagnera u 84. minuti povećao prednost na 3:1. Do kraja utakmice više nije bilo golova, pa je bavarska ekipa upisala i drugu pobjedu u duelu s Bešiktašom i tako ovjerila plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Večeras je na programu još jedan uzvratni meč u kojem Barcelona dočekuje Chelsea. Prva utakmica u Londonu je završena remijem 1:1. Podsjetimo, ranije su plasman u četvrtfinale Lige prvaka osigurali Real Madrid, Juventus, Manchester City, Liverpool, Roma i Sevilla.