Ako je za vjerovati talijanskim medijima, Ivan Perišić našao se na meti Barcelone, nakon što je niz klubova odbio ponudu katalonskog kluba za svoje ponajbolje igrače. Podsjetimo, Barcelona je nedavno prodala Neymara i sada traži njegovu zamjenu, a kao jedna od njih nameće se upravo naš reprezentativac.

Perišića se posljednjih mjesec dana povezivalo s odlaskom u Manchester United, no čini se da od tog transfera neće biti ništa. Nakon što su Barceloni (vjerojatno) propali transferi Philippea Coutinha, Ousmane Dembelea i Kyliana Mbappea, katalonski klub okrenuo se Perišiću. Navodno je Barcelona spremna platiti 55 milijuna eura, koliko Inter uostalom i traži za njegove usluge.

Treba naglasiti da su to sve zasada glasine. Navodno je Borussia Dortmund suspendirala Dembelea, jer je ovaj propustio trening zbog silne želje za odlaskom u Barcelonu. Coutinho je navodno predao zahtjev za transferom, no Liverpool mu ga nije odobrio. Oko Mbappea s druge pak strane, nema posebnih informacija, što znači da on vjerojatno ostaje u Monacu.

Perišić je prošle sezone, uglavnom s lijevog krila koje jako nedostaje Barceloni odlaskom Neymara u PSG, upisao 11 golova i 12 asistencija.