U najzanimljivijim susretima drugoga kola Lige prvaka igranih u srijedu Atletico je u Madridu pobijedio Bayern s 1:0, Barcelona i PSG su preokretima došli do pobjeda kod Borussie Moenchegladbach i Ludogoreca, dok su u spektakularnoj utakmici u Glasgowu Celtic i Manchester City igrali 3:3.  

U skupini A pobjede su ubilježili favoriti Arsenal i PSG. Parižani su na gostovanju kod Ludogoreca gubili s 0:1, ali su uspjeli preokrenuti i doći do pobjede pogocima Matuidija i Cavanija. Arsenal je u Londonu lako dobio Basel s 2:0 pogocima Walcotta.

U skupini B Napoli je na svom stadionu demolirao Benficu s 4:2, s tim da su Talijani vodili s 4:0, a onda se opustili u završnici. U Istanbulu su Bešiktaš i Dinamo Kijev odigrali 1:1, a hrvatski reprezentativac Domagoj Vida je odigrao cijelu utakmicu za Ukrajince.

Ljepotica kola odigrana je u skupini C u Glasgowu gdje su gledatelji vidjeli čak šest golova. Manchester City je bio veliki favorit protiv Celtica, no Škoti su čak triput vodili i zaslužili su veliki bod protiv Guardioline momčadi. Barcelona je bez Lea Messija preokretom slavila u Moenchengladbachu s 2:1 nakon što su gubili do 64. minute kada je za Nijemce zabio Thorgen Hazard. U drugom dijelu su Arda Turan i Pique donijeli pobjedu Kataloncima.

Ruski Rostov je došao do povijesnog prvog boda u Ligi prvaka odigravši kod kuće 2:2 s PSV-om, koji iznenađujuće vodi u ovoj grupi s četiri boda.

Rezultati susreta 2. kola nogometne Lige prvaka: