Cijeli nogometni svijet još uvijek oplakuje brazilsku momčad Chapecoense koja je tragično završila svoj nogometni san. Gotovo cijela momčad, treneri, dužnosnici kluba i novinari stradali su u zrakoplovnoj nesreći koja se nije dogodila još od 1958. godine kada se srušio zrakoplov s nogometašima Manchester Uniteda.

Maleni klub koji je u kratkom vremenu stigao od brazilskih nižerazrednih liga do samog vrha, do finala Copa Sudamericane (slično Europskoj ligi), trebali su igrati povijesno finale protiv kolumbijskog Atletico Nacionala na njihovom stadionu. Na stadion gdje nogometaši Chapecoensea nikada neće stići, došlo je tisuće navijača.
 

Na stadionu Atletico Nacionala, sinoć je došlo 45 tisuća ljudi, a prema nekim procjenama, još 100 tisuća ih je ostalo izvan stadiona kako bi odali počast i pokazali solidarnost s Brazilcima.

Na stadionu Chapecoensea skupilo se 20 tisuća ljudi koji su došli pokazati podršku obiteljima žrtava. Preživjeli članovi kluba i obitelj stradalih u molitvi su prošetali su travnjakom.